Belgium - CanadaSarruga Produccions a Bèlgica i Canadà

Sarruga Produccions estarà, per primera vegada, en el Festival Tomorrowland de música electrònica que es porta a terme a la localitat belga de Boom. La companyia oferirà diversos passis de l'espectacle Insectes, els dies 21 i 28 de juliol de 2017.
A més, les dues girafes de l'espectacle Hannavas es podran veure del 20 al 24 de juliol en el marc dels esdeveniments que es portaran a terme pel 375 aniversari de la ciutat de Montreal (Canadà).

Sarruga Produccions en Bélgica i Canadá
Sarruga Produccions estará, por primera vez, en el Festival Tomorrowland de música electrónica que se lleva a cabo en la localidad belga de Boom. La compañía ofrecerá varios pases del espectáculo Insectes, los días 21 y 28 de julio de 2017.
Además, las dos jirafas del espectáculo Hannavas se podrán ver del 20 al 24 de julio en el marco de los eventos que se llevarán a cabo por el 375 aniversario de la ciudad de Montreal (Canadá).

Sarruga Produccions in Belgium and Canada
Sarruga Produccions will, for the first time in the Tomorrowland Festival of electronic music that takes place in the Belgian town of Boom. The company will offer several performances of the show Insectes, on 21 and 28 July 2017.
In addition, two giraffes of the show Hannavas can be seen from 20 to 24 July in the within the events that will take place for the 375th anniversary of the city of Montreal (Canada). 

Entradas populares de este blog

Actuaciones en agosto de 2016 / Performances of Sarruga Produccions on August 2016

Sarruga Produccions - Irlanda / Ireland

Festival Santiago a Mil (Chile)